sanvean napisał:rbadowski napisał:
Liczę na to, że te nowości sprawią, że portal będzie bezpieczniejszy

Dobrze, że udało Ci się znaleźć 
Ja nie widzę żadnych zmian. Ty coś zauważyłeś?
A to, że znalazłem, to i tak niewiele zmienia, bo od kiedy dałem 1 i zrobiłem wpis na tym koncie, to szósteczki dalej wpływają 
Mam wrażenie, że te osoby, które walą szósie na prawo i lewo nawet nie przyglądają się zdjęciom czy komentarzom, tylko siadają przed komputerem i mają kilka minut, by wystawić jak najwięcej szósteczek, więc walą na prawo i lewo nie ważne komu. Najlepszym przykładem są puste konta lub nieaktywne od kilku lat a regularnie otrzymujące szósię od 1 czy dwóch osób...
Również zmian nie zauważyłem, ale tak jak napisałem wyżej - mam nadzieję, że zmiany są dla nas niewidoczne, ale poprawią bezpieczeństwo serwisu...
Z kontami wystawiającymi szósie ile wlezie byle komu i jak komu się zgadzam... Od dawna, nie tylko tutaj... Przecież obaj wiemy, jak to poprawia samopoczucie dostać taką szósię w rewanżu 
I wiesz, jeszcze żeby chodziło o dwunastolatki, to powiedzmy, że umiałbym to jakoś zrozumieć...
A konto z wątku zniknie, jak Marcin się dziś wieczorem zaloguje. Zarobiony jest podobno